Depilacija

Mnogi imajo težave s preveliko poraščenostjo po obrazu in telesu. Veliko jih išče rešitve tudi v drogerijah, kjer kupijo izdelke za odstranjevanje dlak, ki pa lahko povročijo poškodbo kože. Z britjem se dlake odreže in ostane koža gladka par dni, pri nekaterih samo en dan. Posledica britja so močne, temne dlake, ki dobijo močnejšo korenino.

Da bi se izognili temu, je pomembno da znate skrbeti za kožo tudi v času med depilacijo/britjem. Z ustreznim svetovanjem vam bom pomagala, da boste imeli gladko kožo dalj časa, da koža ne bo ranjena ter da boste lahko odšli na morje brez britvice.

Nudim depilacijo obraza ter celega telesa. Svetujem vam kako skrbeti za kožo pred in po depilaciji, saj je od tega odvisen učinek same depilacije.

Uporabljam voske roll on in vosek Lycon.

Roll on voski so topli voski, ki se odstranjujejo z lističi. Namenjeni so predvsem depilaciji rok in nog. Omogočajo tanjši nanos samega voska ter kvalitetno odstranijo dlake, ki do daljše od 5 mm.

Voski Lycon so novost na trgu depilacije. Zaradi nanosa olja na predel, kjer se depilira, se koža zaščiti. To nam omogoči, da lahko večkrat depiliramo na istem področju, saj je površina kože namaščena in ne pride do postrganja povrhnjice. Odstranjuje tudi krajše dolžine dlak. Voski so topli, vendar niso vroči, zato ne pride do opeklin. Sama depilacija zagotavlja tudi do 70% manj bolečin. Pri depilaciji je zagotovljena diskretnost in visok higienski standard. Primerno je za depilacijo na manjših področij in intimnih predelih.

Z redno depilacijo dosežemo, da se zmanjša število dlak, dlake postanejo svetlejše in mehkejše, koža je manj ranjena in razdražena ter ostane dalj časa gladka. Zaradi lepe, gladke kože boste tudi bolj samozavestni v družbi.

Kontakt

Rezerviraj svoj termin

Izpolnite spodnji obrazec in odgovorila vam bom v najkrajšem možnem času ...

Vaši osebni podatki bodo obravnavani zaupno in v namen, zaradi katerega so bili posredovani. Vaši podatki bodo skrbno varovani pred izgubo, zlorabo, nepooblaščenim dostopom, razkrivanjem, spreminjanjem ali uničenjem.