Ličenje

Vsaka ženska je rada urejena. Poleg lepih oblačil je za zaključek urejenega izgleda še zaželjen make-up. Že z nežnim nanosom ličil lahko izgleda obraz osvežen, mladosten ter se skrijejo nepravilnosti. Pogosto pa se zgodi, da primanjkuje znanja glede ličenja. Punce v najstniških letih kupijo pudre, ki niso primerne za njihov ten ter nosijo težke pudre, ki dodatno zamašijo pore, kar pa lahko povzroči nastanek aken

V salonu vam nudim dnevno in večerno ličenje. Vsak make-up prilagodim željam stranke, poudarim glavne adute in s tem poskrbim, da ženska zablesti v najlepši luči.

Pri dnevnem ličenju se uporabljajo bolj svetla, nežna ličila, ki poskrbijo za naraven videz. Primeren je za vsak dan, saj se samo prikrije nepravilnosti na koži in se nežno poudari oči. Priporočljiv je za ženske, ki želijo vsak dan izgledati urejene z minimalnim nanosom ličil ter za ženske, ki ne uporabljajo veliko ličil, vendar bi za en dan/večer rade izgledale nekaj posebnega.

Pri večernem ličenju se uporabljajo temnejša, močnejša senčila in bleščice. Bolj se poudari lica, oči, usta. Pred ličenjem se s stranko posvetujemo in skupaj izberemo glavne barve za ličenje. Na željo stranke se lahko dodajo tudi umetne trepalnice.

Kontakt

Rezerviraj svoj termin

Izpolnite spodnji obrazec in odgovorila vam bom v najkrajšem možnem času ...

Vaši osebni podatki bodo obravnavani zaupno in v namen, zaradi katerega so bili posredovani. Vaši podatki bodo skrbno varovani pred izgubo, zlorabo, nepooblaščenim dostopom, razkrivanjem, spreminjanjem ali uničenjem.