Manikira

Hiter tempo življenja preprečuje, da bi si vzele čas za nohte in si jih urejale vsak dan. Zaradi nanosa navadnega laka so sicer nohti zaščiteni, vendar se pojavi problem pri delu z vodo in kemikalijami. Lak se začne hitreje luščiti, nohti pa lomiti. Verjamem, da bi si lahko marsikatera skoraj vsak dan na novo nanašala lak za urejen izgled. To pa je posledica suhih, lomljivih nohtov, saj aceton površino nohtov izsuši.

Rešitev za zgoraj opisane težave je trajni lak, ki na nohtih zdrži tudi do 4 tedne, površina nohta je utrjena in ne prihaja do neprijetnega lomljenja oz. plastenja nohtov.

V salonu vam nudim različne metode oblikovanja nohtov. Za piko na i pa vam ponujam tudi razne metode poslikave nohtov, s katerimi boste poskrbele za unikaten videz.

Izbirate lahko med:

Urejanje naravnih nohtov in obnohtne kože, kar zajema oblikovanje/krajšanje nohta po vaših željah, poliranje nohtne površine, odstranjevanje obnohtne kožice iz površine nohta ter nanos hranljivega olja, ki nahrani kožo in noht.

Lakiranje z navadnim lakom, kar je dodatek k naravni negi nohtov. Nohte se nalakira z navadnim lakom, ki si ga lahko sami odstranite z acetonom. Omogoča tudi poslikavo nohta in nanos raznih bleščic. Nohtu nudi zaščito pred zunanjimi vplivi. Primerno je za ženske, ki nimajo veliko opravka z vodo in kemikalijami ter želijo imeti urejene nohte par dni.

Lakiranje s trajnim lakom, ki je nadgradnja navadnega laka. Uporabljajo se permanentni laki (UV/LED), ki omogočajo obstojnejši nanos ter izgled (debelina) navadnega laka. Uporablja se pri urejanju naravnih nohtov, saj ne omogoča podaljševanja. Lahko se dodajo bleščice in poslikava nohta. Primerno je za ženske, ki imajo močne nohte ter želijo imeti nohte urejene dalj časa (do 3 tedne). Postopek omogoča hitro sušenje, tako da po končani storitvi že lahko greste po nadaljnjih opravkih.

Urejanje nohtov z Nugenesis, ki je nadgradnja permanentnega laka. Omogoča tudi podaljševanje nohtov ter razne poslikave. Primerno je za ženske, ki želijo imeti trdne in urejene nohte dalj časa (od 3 do 4 tedne). Postopek je inovativen in bolj naraven do naravnega nohta. Prah je sestavljen iz titana, ki nohtu daje trdoto in kavčuka, ki omogoča prožnost. Dodana sta tudi vitamin E in kalcij. Med izdelavo se ne uporablja UV/LED lučke. Omogoča hitro sušenje, trajno urejene nohte, naraven videz in občutek ter dolgotrajno barvo in sijaj. Odstranjevanje omogoča maksimalno zaščito nohta, saj ni piljenja po naravnem nohtu.

Poslikava nohtov, ki se lahko kombinira z vsemi metodami lakiranja. Nudimo ročno poslikavo nohtov, dodatek bleščic in biserov, odtis štampiljk ter Airbrush poslikava nohta. Poslikava se prilagodi željam strank, obliki in dolžini nohta. Airbrush poslikava omogoča hitrejšo in bolj natančno poslikavo nohtov ter različne kombinacije z drugimi metodami.

Parafin, ki zaključi nego kože na rokah. Poskrbi, da se krema vpije globoko v kožo. Priporočljivo je izvajanje v zimskem času, ko je koža še posebej suha. Zaradi toplega učinka je primerna tudi pri lajšanju bolečin revme.

Pri delu uporabljamo kvalitetne materiale, ki so namenjeni samo salonski prodaji.

Kontakt

Rezerviraj svoj termin

Izpolnite spodnji obrazec in odgovorila vam bom v najkrajšem možnem času ...

Vaši osebni podatki bodo obravnavani zaupno in v namen, zaradi katerega so bili posredovani. Vaši podatki bodo skrbno varovani pred izgubo, zlorabo, nepooblaščenim dostopom, razkrivanjem, spreminjanjem ali uničenjem.