Nega obraza

Nega obraza je pomembna zjutraj in zvečer. Z redno nego lahko omilite pojav gub in ohranite kožo v mladostnem stranju dalj časa. Zmanjša se tudi pojav nepravilnosti na koži, zaradi česar boste bolj samozavestni v družbi. Pogosto se tudi zgodi, da se izdelki iz drogerij ne uporabljajo pravilno ter ne ustrezajo tipu kože. Da se temu izognete je pomembno, da poznate svojo kožo.

Ponujam razne nege obraza, kjer se za vsak tip kože in za vsako željo najde rešitev. Nudim vam tudi svetovanje za nego obraza doma.

Pri negi obraza je najpomembnejša določitev tipa kože, zato se na začetku nege obraza podrobno pogleda koža ter se zapišejo vse posebnosti. To nam omogoča, da lahko nego prilagodimo vsaki stranki posebej in dosežemo čim boljše rezultate.

Sama storitev nege obraza zajema:

Površinsko čiščenje, kjer se s čistilno peno očisti obraz in se odstranijo ličila. Sledi nanos pilinga, ki odstrani odmrle površinske celice iz kože.

Oblikovanje obrvi in depilacija pod nosom se izvaja v sklopu nege obraza. Obrvi se oblikujejo glede na želje stranke in glede na obliko obraza. Doda se lahko tudi barvanje obrvi in barvanje trepalnic. Depilacija pod nosom se izvaja z voskom, ki zajame in odstrani vse moteče dlake.

Globinsko čiščenje obraza je primerno še posebej za mastno, nečisto kožo. Pred samim globinskim čiščenjem se površina kože segreje, da se razširijo pore in se omogoči lažje ter manj boleče čiščenje obraza.

Masaža obraza in dekolteja se izvaja s kremo, masko ali masažnim oljem, odvisno od tipa kože. Z masiranjem poskrbimo, da snovi prodrejo globje v kožo in povečamo njihov učinek. Tako kot koža, se tudi vi med masažo umirite in sprostite. Je super dodatek k negi obraza, še posebej po napornem in strestnem dnevu.

Nanos serumov in ampul je priporočljivo predvsem pri zreli ali nečisti koži, saj so po sestavi bolj koncentrirani od krem. Lepo dopolnijo celotno nego obraza in poskrbijo za maksimalen rezultat.

Nanos maske glede na tip kože je zaključni del vsake nege obraza. Maska poskrbi za dotok vseh potrebnih snovi, ki jih vaša koža potrebuje.

Nanos zaključne kreme je zadnji del nege obraza, kjer se glede na tip kože izbere krema.

Z rednim izvajanjem nege obraza poskrbimo, da je koža bolj nahranjena, navlažena, napeta, sijoča, zmanjša se število komedonov in milij, koža se razmasti in se s tem zmanjša možnost nastanka aken.

Po izvedeni storitvi in določitvi tipa kože vam nudimo tudi svetovanje za nego kože doma.

Pri izvajanju storitve uporabljamo kozmetiko Afrodita, ki je vodilna slovenska kozmetika in sodeluje s številnimi profesionalnimi saloni. Izdelki niso testirani na živalih. Vgrajene imajo naravne aktivne sestavine. Možnost za nastanek alergij je minimalen. Izdelki pa so po svetovanju

Kontakt

Rezerviraj svoj termin

Izpolnite spodnji obrazec in odgovorila vam bom v najkrajšem možnem času ...

Vaši osebni podatki bodo obravnavani zaupno in v namen, zaradi katerega so bili posredovani. Vaši podatki bodo skrbno varovani pred izgubo, zlorabo, nepooblaščenim dostopom, razkrivanjem, spreminjanjem ali uničenjem.