Pedikura

Ljudje premalo časa posvečamo negi stopal. Pojavi se lahko vraščanje nohta zaradi nepravilnega krajšanja ali celo glivice. Veliko ljudi se bori tudi s trdo kožo na stopalih, saj se veliko dela opravlja stoje in pri tem trpijo stopala. Pogosto se trda koža pojavi tudi v času nosečnosti, saj ženske nosijo dodatno težo, ki je stopala niso vajena. Vzrok za nastanek trde kože so tudi oprijeti čevlji, kateri pa lahko povzročijo tudi nastanek natiskov.

Stopala nosijo našo celotno težo in nam omogočajo lahkotno hojo, zato je pomembno, da si vzamemo čas zanje.

Storitev pedikura zajema naslednja področja:

Urejanje naravnih nohtov in obnohtne kože, kjer se pokrajša dolžina nohta in se oblikuje tako, da prepreči vraščanje. Spolira se nohtna površina ter se odstrani obnohtna koža. Sčistijo se tudi obnohtni kanali.

Odstranjevanje trde kože s stopal, kjer se s skalpelom poreže trda koža ter se zgladi z brusilnikom. Omogoča lepši izgled stopala in manj bolečin med samo hojo.

Lakiranje z navadnimi laki je dodatek k naravni negi nohtov. Nohte se nalakira z navadnim lakom, ki si ga lahko sami odstranite z acetonom. Omogoča tudi poslikavo nohta in nanos raznih bleščic. Nohtu nudi zaščito pred zunanjimi vplivi in daje urejen izgled stopal.

Trajno lakiranje, ki je obstojnejše od navadnega laka. Uporabljajo se permanentni laki, ki se sušijo pod UV/LED lučko, kar omogoča hitro sušenje in se lahko po opravljeni storitvi že obujete. Dodajo se lahko bleščice in poslikava nohta. Primerno je za ženske, ki želijo imeti dalj časa urejene nohte. Posebej priporočljivo je v času dopusta (morje ali toplice), kjer so stopala vsak dan izpostavljena vodi. Permanentni lak se v vodi ne lušči in tako omogoča lep izgled cel čas vašega dopusta.

Masaža stopal je lep zaključek pedikure zaradi katerega se boste zagotovo ponovno odločili za obisk. Z nanosom kreme poskrbimo za nahranitev kože, z masažo pa poskrbimo za sprostitev po napornem dnevu.

Svetovanje pri pojavu glivic, s katerim bomo poskrbeli, da se glivice ne bodo prenašale na ostale nohte ali celo na ostale člane družine. Svetovali bomo tudi kaj lahko sami storite za preprečitev nastanka glivic.

Z rednim izvajanjem pedikure poskrbimo za lažjo in manj bolečo hojo ter preprečimo vraščanje nohtov in nastanek glivične okužbe.

Kontakt

Rezerviraj svoj termin

Izpolnite spodnji obrazec in odgovorila vam bom v najkrajšem možnem času ...

Vaši osebni podatki bodo obravnavani zaupno in v namen, zaradi katerega so bili posredovani. Vaši podatki bodo skrbno varovani pred izgubo, zlorabo, nepooblaščenim dostopom, razkrivanjem, spreminjanjem ali uničenjem.